ZONNESCHIJN IN MUZIEKVORM: “ÉÉN KLEIN TEKEN” DE NIEUWE SINGLE VAN NICK BEERNAERT

Dit vrolijke en aanstekelijke nummer, opgenomen bij Lex de Groot laat zien hoe veelzijdig Nick is.

Een vrolijk en aanstekelijk deuntje
Ja, natuurlijk! ‘Eén Klein Teken’ is echt een speciaal nummer voor mij. Het is opgenomen in de studio van Lex de Groot en de tekst is geschreven door Veronique Loiselet. Dit nummer is opnieuw wat anders dan wat ik normaal doe, maar ik voelde me meteen blij toen dit nummer werd voorgesteld. Het is een vrolijk en aanstekelijk deuntje dat je niet meer uit je hoofd krijgt. Precies wat ik zocht en besloot er voor te gaan. Het was een leuke uitdaging en ik ben heel benieuwd hoe het publiek erop gaat reageren.

Ik hou van verbinding met mijn publiek tijdens mijn optredens
Live optredens zijn mijn favoriete deel van het artiestenleven. Ik hou ervan om een verbinding te maken met mijn publiek en iedereen een geweldige tijd te bezorgen. Mijn podiumprésence en de energie die ik meebreng zorgen ervoor dat elk optreden een feest wordt. Met ‘Eén Klein Teken’ heb ik weer een nummer dat live echt gaat knallen. Ik kan niet wachten om het op optredens te brengen.

Opnames videoclip staan heel binnenkort gepland
Voor de videoclip gaan we naar het mooie Limburg. De opnames staan gepland voor 27 juni en zullen worden gedaan door Clipmakers.be. Ze staan bekend om hun creatieve en visueel aantrekkelijke producties, dus ik heb er opnieuw alle vertrouwen in dat het iets bijzonders wordt. Helaas kan ik nog niet te veel verklappen, maar het wordt zeker de moeite waard om te kijken! We hebben een paar geweldige ideeën die de sfeer van het nummer perfect zullen vastleggen. Houd dus zeker onze kanalen in de gaten voor meer updates en sneak peeks!

“Eén Klein Teken” is vanaf 20 juni beschikbaar op alle download- en streamingplatforms.
Ik hoop dat iedereen net zo van het nummer geniet als ik dat doe en deze ook massaal toegevoegd wordt aan playlists. Het is altijd spannend om te zien hoe een nieuw nummer gesmaakt wordt en ik kijk ernaar uit om te horen wat jullie ervan vinden.

“Één klein teken “
Composer: Brendan Peyper en Niel Schoombee
Recorded @ www.ldg.be
Nederlandse tekst: Veronique Loiselet.

Een optreden van Nick Beernaert staat garant voor een geslaagd feest. Zowel live on tape, met zijn liveband of als gastartiest brengt Nick een verrassende mix van covers en eigen nummers. Met zijn aanstekelijk enthousiasme weet hij keer op keer zijn publiek in te palmen.

Contact voor interview of boekingen: sophie@soflex.be – 0471 200 992